Hoeveel tijd heb jij nog?

Hoe lang heb jij nog?

Hoe lang laat jij de tijd voorbij gaan? Denk jij vaak: dat komt later wel; ik ben nu te druk.
Nee, dat is niet iets voor mij. Ben je mal ik voel mij toch prima?
Later kan ik altijd nog zo’n cursus doen, ofzo…

Heb jij toch ook iets wat je dwars zit? Of doe je niet echt iets wat je passie is? Kun je, hoe je nu leeft, niet je hele leven volhouden? Ga je liever op vakantie dan dat je werkt of in Nederland bent?

STOP!
Tijd om orde op zaken te stellen.

Als je nieuwsgierig bent en op zoek wilt gaan naar wat jou echt drijft, dan is het nu de tijd om het onderzoek te starten! Neem deel aan de NLP Practioner.

Dit vereist een dosis lef en nieuwsgierigheid. NLP kijkt naar de diverse technieken waarmee jij jezelf kunt doorgronden. Na dit gelezen te hebben blijven alleen de echte geweldenaars geïnteresseerd. En ik heb menig geweldenaar zichzelf zien vinden in deze cursus.

NLP

Ga je met ons mee op zoek naar jouw geweldenaar? Schrijf je nu in! Of lees meer over NLP en de NLP Practitioner

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top
%d bloggers liken dit: